top of page

Turnaj FIVB Exhibícia Monaco, Monte Carlo

Slovenské plážové volejbalistky Tina Turnerová a Gabi Tomašeková sa zúčastnili exkluzívneho turnaja, ktorý je zaradený do svetového kalendára ako exhibícia. Z celého sveta sa zúčastnili iba pozvané a vybrané dvojice.

Hralo sa v skupinách a postúpili prvé dve dvojice, ktoré hrali v semifinále.

Postup našim hráčkam ušiel o tesné dva body, kedy ich zamrzela práve prehra s Českom.

Na začiatku turnaja Tina a Gabi nastúpili proti španielkam, kde výrazne viedli avšak pre nevolnosti Gabiky museli zápas skrečovať a nasledovala hospitalizácia v nemocnici.

“ Snažila som sa zahrať maximum, ale nevoľnosti boli tak silné, že sa nedalo ani vyskočiť na smeč, ani šprintovať” povedala Tomašeková.

Následne po úvodnom zápase prišiel otvárací ceremoniál, kde bol prítomný aj Princ Albert.

Každá krajina mala svoju obrovskú vlajku, pri ktorej stál team danej krajiny.

Keďže sa Gabi nachádzala v tom čase v nemocnici, Tina stála pri vlajke Slovenska sama.

Princ Albert každej hráčke potriasol rukou a prehodil pár slov. Pri Slovenskom teame zastal a zaujímal sa, či bude team schopný plnohodnotne nastúpiť.

“Princ Albert sa potom ponúkol, že vie hrať celkom slušne beach volejbal a v prípade núdze je schopný nastúpiť za Slovensko” povedala Turnerová. “Má svojom dome dokonca beach volejbalový kurt a hráva s priateľmi niekoľko krát za týždeň” dodala.

Turnaj bol pre Slovensko premiérou, po prvý krát bola naša krajina medzi pozvanými. Gabi a Tina skončili na finálnom 6. mieste.

IMG_3601.JPG


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page