top of page

Úžasný deň s Magio Beach volley Cup!

Mágio pláž je už dlhoročne počas letných mesiacov znamením super eventov, športových podujatí, kultúrnych udalostí. Preto sme radi, že aj beach volejbalový turnaj sa konal práve tu, v krásny sobotný predposledný júlový deň.

Plánovaná exhibícia osobností sa uskutočnila o 12 hodine.

Peter Varinský za Markízu, Ivana Ilgová za rádio Slovensko a Jožko Horniak za Ahojvedu bojovali v exhibičnom zápase.

Najviac nás však potešila pocta, že naše športové podujatie prišiel podporiť pán minister školstva Peter Plavčan. Ukázal tým svoj spoľahlivý charakter aj odhodlanie, že naozaj reálne a osobne podporuje aj šport ako taký. Zároveň však ukázal aj zmysel pre humor: "Myslím, že v plážovom volejbale by sa vôbec nemalo hodnotiť iba na základe bodového stavu v zápase. Treba aj tu inovovať a pridať aj estetické hodnotenie a celkový dojem." vtipne poznamenal Peter Plavčan.

Celkovo bol turnaj veľmi kvalitne obsadený v oboch kategóriách mix a muži, zúčastnili sa dvojice zo slovenska, čiech, rakúska a maďarska, čo je jedinečné.

Bojovné beach volejbalové zákroky, radosť,drina, odhodlanie, ale aj sklamanie, či bezradnosť, to všetko sme mohli v sobotu vidieť na piesku.

Krásne počasie dá pri športovom výkone poriadne zabrať, preto mali niektorí športovci problém udržať si výkonnosť počas celého dňa.

Nakoniec si stupienky víťazov užili tieto dvojice:

Kategória Muži:

1. Moravčik, Bajcura 2. Kovács, Salay 3. Andreas Heissner, Andreas Kerschbaumer

Kategória Mix:

1. miesto Kačuriaková, Bocko

2. miesto Cachovanová, Zeleník

3. miesto Simkovichova, Skušek

Srdečne gratulujeme všetkým zúčastneným!

Náš turnaj by sa však nezaobišiel bez našich super partnerov, ktorý naše podujatie podporili, preto ich pripomenieme v krátkosti.

Kompava, výrobca výživových doplnkov z Nového mesta nad Váhom patrí k špoločnostiam, ktoré podporujú slovenský šport tak ako sa dá. Na turnaji sme dostali ochutnávky acidofitu proti kŕčom a bcaa regeneračné aminokyseliny. Kompletnú ponuku produktov nájdete na www.kompava.sk

Gym Jurki je skvelé fitko situované v bratislavskom prievoze, kde môžete pohodlne zaparkovať a v kľude vo veľkom priestore si zacvičiť tak ako potrebujete. Víťazi sa môžu tešiť z permanentiek do Gym Jurki.

EDO-KIN je sieť nadčasových sushi ázijských reštaurácií so slovenskými majiteľmi, ktorý dokazujú na našom trhu skoro nemožné. Vysoká kvalita potravín, extrémne chutné kombinácie a variozita, to všetko vás dostane v EDO-KIN. Reštaurácie nájdete v Cubicone, Bory Mall a Piešťanoch. Víťazi si budú môcť pochutnať na večeri práve tu.

Fortuna Libri je úspešné vydavateľstvo, ktoré sa pýši mnohými bestsellermi a zaujímavými titulmi. Niektoré z nich mohli naši hráči vyhrať ako ceny.

Divas drink sú rýdzo slovenské vitamínové vody, ktoré zaznamenaváju veľkú obľúbenosť a popularitu. Sú kvalitne namiešané, chuťovo lahodné a celkový produkt je výborný ako doplnok pitného režimu hlavne pre ženy. V krásnych fľaškách nájdete aj Koenzým Q10, Magnézium, ale aj atraktívnu príchuť levandule, pomela, či zeleného citrónu. Celý deň sme vďaka týmto vodám prežili v sviežosti. Viac informácií na www.divasdrink.com

Ahojveda je jedinečné relaxačné centrum na kopci Ahoj v Bratislave. Založené je na báze ajurvedy, masírovať a starať o vás sa budú odborníci priamo zo Srí Lanky. Okrem neobyčajných terapií si v centre neskutočne oddýchnete a jedna návštevá vás doslova naštartuje do života po všetkých stránkach. Víťazi si môžu vychutnať terapie a masáže zdarma. Viac na www.ahojveda.sk

Spidertech a Hyperice sú kvalitné športové výrobky, ktoré pomáhajú riešiť problémy športovcov na celom svete. Tejping ako jedna z prevratných metód pri bolestiach, ktorú ste si mohli priamo na turnaji vyskúšať. Takisto sme mali možnosť naživo otestovať regeneračné techniky a praktiky rollerov, loptičiek a bandáží.

Ekonaturshop je internetový obchod s ekologickou a biologicky čistou kozmetikou na slovenskom trhu. Výber kvalitných produktov v prijateľných cenových reláciách vás určite poteší a prinesie benefit nie len pre vaše zdravie, ale aj pre zdravie našej planéty. Viac na www.eko-naturshop.sk

Podaj mi ruku Nitra v zastúpení Alenky Letkovej je občianske združenie, ktoré pôsobí v rámci celého slovenska ako bezprostredná pomoc ľuďom, ktorí sa ocitli v sociálnej, hmotnej, materiálnej núdzi a nemajú možnosť pomôcť si sami. Združenie pracuje vždy transparentne a vždy viete komu pomáhate. Alenka je svedomitá a úprimne sa snaží o dobro pre každého, komu dokáže pomôcť. Aj my sme na turnaji pomohli zberom peniažkov do kasičky, o tom, komu konkrétne sme pomohli vás budeme informovať. Viac na https://podajmirukunitra.com

Srdečná vďaka všetkým Vám partnerom, že ste pomohli dobrej veci, podporili šport, ktorý jednoznačne podporu potrebuje, motivuje a dáva mladým talentom smerovanie v živote. Všetci ste ukázali veľké srdce a to sa živote cení najviac.

Ďakujeme aj všetkým hráčom, vytvorili ste skvelú atmosféru a aj vďaka vám malo celé podujatie správny zmysel.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page