top of page

Cestujte s nami a hádajte - super súťaž s Kompavou!

Kto nás dobre pozná a aj ten, kto príliš nie, vie, že Kompava je náš partner na našej dôležitej životnej a športovej ceste.

Spoločnosť Kompava je s nami od začiatku a preto si túto značku veľmi ceníme.

Kompava vyrába výživové doplnky na TOP úrovni, s najkvalitnejšími ingredienciami so zložením "šitým" na mieru športovcov. Ide o naše lokálne, slovenské produkty.

Bez Kompavy si nevieme predstaviť ani deň. Je súčasťou nášho tréningu a na turnajoch samozrejmosťou. Tak dokážame čeliť extrémnej únave, prudkému slnku, kŕčom, lepšie regenerujeme a máme kvalitnú výživu aj na cestách.

Preto sme pre vás vymysleli súťaž, aby ste sa mohli zapojiť vy, naši čitatelia, fanúšikovia, kamaráti a priatelia.

Raz za 21 dní uverejníme fotografiu z našich ciest po turnajoch, na ktorej je vyvolený produkt Kompavy, ktorý nám najviac v daných podmienkach pomohol.

Vašou úlohou je hádať na akom mieste (mesto, štát) sme odfotené. Z tých, ktorí nám poslali správne odpovede vylosujeme o 7 dní jedného šťastlivca. Ten získa balíček produktov (pohár, fľaša, vzorky produktov), ktorý mu dopravíme.

Pevne veríme, že tak získate konkrétny prehľad o produktoch Kompavy, uvidíte kde sme práve hrali a pekne si zasúťažíte a skúsite šťastie z domu, alebo z kancelárie. Prajeme Vám veľa šťastia a príjemnú zábavu!

IMG_3605 copy.jpg


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page