top of page

Bez výživových doplnkov sa trénuje tažšie!


Keď prehupnete cez vekovú hranicu 20 rokov, všetko, čo sa týka zdravia je pre vás dôležité a zaujimate sa o fungovanie tela viac ako kedykoľvek predtým. To nemusíte byť zrovna super športovec, aby ste vedeli, že vekom je všetko komplikovanejšie, ale nie nemožné. A práve výživa a kombinácia správneho tréningu vám môže zaručiť úspešné fungovanie aj vo vyššom veku v oblasti športu.

Trénovať každý deň, dva krát a niekedy aj viac, na piesku, v posilňovni, to je na náš organizmus slušná záťaž, o turnajoch ani nehovoríme.

Regenerácia trvá trochu dlhšie, denne čerpať bezodnú energiu tiež nie je otázkou zázraku. Na to, aby sme vládali absolvovať tento celý mechanizmus sa musíme o seba postarať najlepšie ako sa dá.

Kompava nám pomáha cítiť sa lepšie, vládať viac, lepšie regenerovať, lepšie sa vysporiadať so zraneniami, kvalitnejšie budovať svalovú hmotu a vylepšovať samotný športový výkon.

Momentálne máme prípravné obdobie, kedy sa pripravujeme dva krát za deň v kombinácii technických, silových a kondičných tréningov.

Po tréningu sú pre nás dôležité BCAA aminokyseliny, ktoré pomáhaju lepšie regenerovať, a nie len to, ich účinok je ozaj citeľný. Teraz, keď začína svietiť slniečko, "vypekáme" sa na slnku každ deň. To znamená zvýšený výdaj minerálov a solí, ktoré dopĺňame počas tréningu Hypofitom - iontovým nápojom. Ustúpi tréningová únava, bolesť hlavy, dehydratácia. Pri svalových kŕčoch je zasa absolútnym pomocníkom Acidofit, ktorý vám do 10 minút odstráni príznaky kŕčov vo svaloch. Je pre nás dôležitý hlavne na turnajoch.

Samozrejme hlavný pomocník je aj Wellness Protein, ktorý ale predstavuje aj náhradu jedného z jedál denne. Pri svojom kvalitnom zložení poskytuje širokú škálu benefitov pre náš organizmus. S wellness proteinom sme vám prinesli už aj niekoľko skvelých receptov, ktoré treba určite vyskúšať.

Ďakujeme Kompave za dlhoročnú spoluprácu a aj o ostatných super produktoch sa dočítate o chvíľu u nás.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page